hoger scoren in google dankzij SEO coaching en virtual assistance op maat

Workflow management optimaliseren

Dankzij coaching en virtual assistance op maat van ondernemers en KMO's

nobullshit.be favicon
Van druk naar efficiënt
nobullshit.be favicon
Dankzij heldere processen
nobullshit.be favicon
Dankzij automatisering en VA

Wat is workflow management?

Je productiviteit verhogen? Dan is workflow management de eerste en belangrijkste stap om van druk naar efficiënt te gaan!

Het brengt al je bedrijfsprocessen in kaart en geeft je een duidelijk beeld van waar je tijd en energie kunt besparen, zodat je deze kunt inzetten voor de activiteiten die écht belangrijk zijn in je onderneming.

Hoewel het misschien ingewikkeld klinkt, is workflow management uitermate geschikt voor zelfstandige ondernemers, mét of zonder medewerkers.

Optimaliseer je workflows dankzij coaching en virtual assistance op maat van jou én je onderneming.

Ik help je graag bij het evalueren en optimaliseren van alle processen en workflows binnen je onderneming. Samen bekijken we waar je tijd én energie kunt besparen, zodat je productief en efficiënt kunt ondernemen. Op die manier maken we snel komaf met energievreters of andere tijdrovende processen.

Verder bekijken we ook welke processen je kunt automatiseren en welke taken je wilt delegeren aan bv. een virtual assistant.

Zijn er taken waarbij ik je als virtual assistant kan ondersteunen? Dan doe ik dit graag! Ik specialiseer me hierbij in SEO, social media management, content marketing, copywriting, websitebeheer, sales en klantenbeheer.

Wat zijn de voordelen van workflow management op maat?

Productief en stressvrij werken
Maak komaf met energievreters
Meer tijd voor wat je écht graag doet
Automatiseer terugkerende taken
Virtual assistance op maat
nobullshit.be favicon

Coaching of virtual assistance bij workflow management?

Ik ondersteun ondernemers en KMO's bij hun workflow management dankzij maatwerk coaching en virtual assistance. Maar wat zijn nu de verschillen tussen deze 2 vormen van ondersteuning?

Bij coaching nemen we gedurende een aantal coachingsessies je bedrijfsprocessen onder de loep en bekijken waar je winst kunt boeken. Tussen de (twee)wekelijkse consultaties ga je zelf aan de slag om je workflows te optimaliseren en uit te testen. Na het traject kun je productief aan de slag met je geoptimaliseerde processen én weet je hoe je in de toekomst je workflows kunt evalueren en optimaliseren.  

Bij virtual assistance speel ik een meer actieve rol bij je workflow management. Niet alleen werk ik de optimale workflow voor je uit, ik neem ook de activiteiten over waarbij je actieve ondersteuning nodig hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan customer relationship management (CRM), SEO, marketing, actieve sales, copywriting,... Het grote voordeel is dat je samenwerkt met een gespecialiseerde professional, zonder dat je personeel moet aannemen, wat een pak goedkoper uitkomt en ook héél wat zorgen bespaart.

Waar coaching eerder focust op een intensief traject over een korte tijdspanne, werken we met virtual assistance aan een langdurige samenwerking waarbij ik actief onderdeel word van jouw onderneming.

Hoeveel kost een coach of virtual assistant?

Een SEO-manager, coach of virtual assistant kost tussen € 50,00 en € 75,00 per uur, afhankelijk van de dienst waarvoor je de coach of VA inschakelt. Investeren in coaching of virtual assistance is echter geen kost, het brengt je geld op. Een virtual assistant verdient zichzelf snel terug omdat de werkzaamheden snel en deskundig worden uitgevoerd door een gespecialiseerd professional. Verder bespaar je ook een hoop geld, want jij kunt je 100% focussen op het werk dat je echt graag doet.

Plan een gratis kennismaking!
Ik maak graag tijd voor je vrij.