Stresscoaching voor ondernemers

Meer mentale rust in je leven en carrière

nobullshit.be favicon
Als stresscoach en therapeut
nobullshit.be favicon
Even helemaal ontstressen
nobullshit.be favicon
Van jou en je situatie

Herken je deze signalen van stress?

Die maar niet over lijkt te gaan
Tegenover jezelf en anderen
Maar kunt niet tot rust komen
Omdat je blijft piekeren
Hoofdpijn, spierpijn,...
Je eet meer of net minder
Mentaal, emotioneel, sociaal,...
Je voelt je bijna opgebrand
Met familie, vrienden, collega's

Dan is stresscoaching op maat precies wat je zoekt! 

roel beckers gediplomeerd burn-out coach in Bree, Limburg

Roel Beckers - Burn-out coach en stresstherapeut

Hey, ik ben Roel! Sinds 2010 help ik professionals, ondernemers en leidinggevenden om meer mentale rust in hun leven te ervaren en komaf te maken met (chronische) stress.

Het is mijn missie om jou te helpen ont-spannen en ont-moeten. Daarnaast help ik je ook om signalen van stress bij jezelf te herkennen en hier doeltreffend en duurzaam mee om te gaan. Dat is belangrijk, want indien je stresssymptomen lange tijd negeert, bestaat de kans dat je in een burn-out terechtkomt. Als ervaringsdeskundige kan ik je zeggen dat je dat ab-so-luut niet wilt!

Stresscoaching op maat helpt je om stressfactoren in je leven in kaart te brengen en deze waar nodig te elimineren. Uiteraard kun je niet alle stress uit je leven verbannen. Je hebt tenslotte niet over alles controle. Daarom help ik je enerzijds om te dealen met datgene waar je wél controle over hebt en anderzijds om beter weerbaar te worden tegen de stressfactoren die je niet in de hand kunt hebben.

Wanneer je stress werkgerelateerd is, kunnen we er dankzij loopbaancoaching voor zorgen dat je meer plezier, voldoening en energie uit je carrière haalt. Dat kan in je huidige job zijn, of een nieuwe uitdaging die nog beter aansluit bij je talenten, waarden en vaardigheden.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!
Ik hou, net als jij, niet van saaie praatsessies en vage tips waar je eigenlijk niets mee kunt aanvangen. In plaats daarvan geef ik je liever concrete en praktische tools en tips waarmee je écht iets kunt. Stresscoaching is dan ook zoveel meer dan simpelweg wat ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen.

Hoe kan ik jou van dienst zijn?

Wat kan stresscoaching op maat voor jou betekenen?

  • Meer mentale rust, dankzij praktische en concrete technieken,
  • Stressfactoren aanpakken tot in de bron,
  • Betere sociale, emotionele, fysieke en mentale weerbaarheid,
  • Je grenzen ontdekken, aangeven en respecteren,
  • Burn-out voorkomen door voldoende ontspanning,
  • Een betere balans tussen werk en privé
  • Praktische strategieën om helemaal te ont-stressen, ont-spannen en ont-moeten,
  • Voel je beter in je vel en maak komaf met fysieke stressklachten,
  • Meer energie en een gezond slaapritme,
  • ...

Stresscoaching, samen de natuur in!

Stresscoaching in de buitenlucht

Stresscoaching gaat steeds door in één van de prachtige natuurgebieden in en rond Bree. Op die manier kun je helemaal tot rust komen in de buitenlucht en je smartphone, mailbox, zorgen en "gedoe" even achter je laten. Het is namelijk al meermaals bewezen dat coaching en therapie in de buitenlucht een positieve invloed hebben op het reduceren en verhelpen van stressklachten. Het geeft je ademruimte om tot nieuwe inzichten te komen, zonder dat je beperkt wordt door 4 muren. Uiteraard is stresscoaching in de buitenlucht nooit zweverig of overdreven alternatief. We werken steeds met wetenschappelijk bewezen, doeltreffende werkvormen. Maar in plaats van een saaie therapieruimte met 2 stoeltjes en een box tissues, trekken we samen de buitenlucht in. Zalig!

Interesse in stresscoaching? Neem contact met me op.

Geef me een seintje op 0456 345 059 of Roel@nobullshit.be