NLP coaching voor professionals

Groeien als mens én professional dankzij NLP-coaching op maat

NLP coaching voor professionals

Ben je werknemer, ondernemer of manager en wil je groeien als professional én als mens? Dat is NLP coaching exact wat je zoekt.

NLP staat voor neurolinguïstisch programmeren, een bewezen methodiek die rond 1970 ontwikkeld werd door Richard Bandler and John Grinder. Jij onderzochten de therapiesessies van succesvolle therapeuten en baseerden hun eigen model, NLP, op de patronen die zij zagen terugkeren bij deze professionals. 

NLP coaching helpt je om effectiever te communiceren, sneller te leren, goede denkstrategieën te ontwikkelen en een snelle en doeltreffende groei te realiseren in je leven en carrière. 

Wat doet een NLP coach?

Een NLP coach is getraind om kleine details in de communicatie en het gedrag van zijn coachee's op te merken en te begrijpen. Dit stelt de coach in staat om zijn cliënten écht te begrijpen en hun uitdagingen en obstakels te zien. De coach helpt hen gericht om groei en vooruitgang te creëren in hun leven en carrière. 

Ik ben gespecialiseerd in NLP-coaching voor professionals.
Deze doeltreffende coachingvorm is ideaal om mentale blokkades en limiterende overtuigingen te overwinnen. Het stelt je in staat om te leven vanuit een positief zelfbeeld en een sterk zelfvertrouwen. Zo kun je bewust beslissen over wat je denkt en voelt. Ook neem je volledige controle over je acties. 

NLP coaching is ideaal voor professionals die meer willen bereiken in hun leven en carrière. Ook wanneer je komaf wilt maken met negatieve en limiterende gedachten en overtuigingen, is NLP coaching zeer geschikt. Je ontdekt praktische strategieën en structuren voor een gelukkig en succesvol leven. Verder leer je ook hoe je beter kunt communiceren en optimale keuzes kunt maken. 

Kortom; NLP coaching stelt je in staat om te leven vanuit je ware potentieel.

"Je persoonlijke landkaart is niet het volledige territorium"

NLP: Wat kun je er als professional mee bereiken?

  • Beter en bewust communiceren,
  • Leven vanuit je ware potentieel,
  • Meer groei en resultaat in je carrière,
  • Komaf maken met limiterende, negatieve overtuigingen,
  • Optimale denkstrategieën voor een succesvol, gelukkig leven,
  • Leven vanuit een positief zelfbeeld en sterk zelfvertrouwen,
  • ...

Interesse in NLP coaching? Neem contact met me op.

Geef me een seintje op 0456 345 059 of Roel@nobullshit.be