hoger scoren in google dankzij SEO coaching en virtual assistance op maat

Scoor hoger in Google en word beter gevonden

Dankzij SEO optimalisatie, coaching en virtual assistance

nobullshit.be favicon
SEO optimalisatie op maat
nobullshit.be favicon
SEO-geoptimaliseerde copywriting
nobullshit.be favicon
Aan een gespecialiseerde VA
wat is SEO en hoe kun je je website optimaliseren om beter gevonden te worden in Google?

Wat is SEO en hoe begin je eraan?

SEO, of search engine optimization zorgt ervoor dat jouw bedrijf en website beter gevonden worden in Google. Je website optimaliseren voor Google is echter geen eenvoudige taak.  


Ik ondersteun je bij het optimaliseren van de SEO-strategie van jouw onderneming, zodat je nog beter vindbaar bent op Google met een kwalitatieve website die hoog scoort.

Daarnaast kun je me ook inschakelen voor het optimaliseren van je social media strategie en het creëren en managen van advertenties op bv. Google, Facebook, Instagram en LinkedIn. 

Verhoog de vindbaarheid van je website dankzij SEO optimalisatie op maat van jouw onderneming en markt.

Wanneer we onze samenwerking opstarten, begin ik steeds met een doorlichting van je website en huidige SEO strategie. Ik maak een analyse van wat er al goed gaat en waar er nog werk nodig is.

Vervolgens start in een zoekwoordenonderzoek en bepaal ik, samen met jou, de beste strategie om op een optimaal tempo je website en bedrijf beter vindbaar te maken en ook meteen de juiste bezoekers aan te trekken.

Daarna is het tijd voor actie: Ik ga aan de slag om je SEO te optimaliseren. Via o.a. goed geoptimaliseerde teksten, optimale interne linking, kwalitatieve backlinks en andere kwalitatieve ingrepen, zorg ik ervoor dat je bedrijf beter vindbaar wordt.

Verder kan ik je ook voorzien van een op maat gemaakte Phoenix website. Phoenix is een software pakket dat speciaal ontwikkeld is met SEO-optimalisatie in het achterhoofd. Nog een voordeel; Het is super makkelijk om zelf je website te onderhouden.

Wil je toch hulp hierbij? Dan kun je me inschakelen voor je periodieke websitebeheer en SEO-management. 

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Zoekwoordenonderzoek voor SEO
SEO geoptimaliseerde copywriting
Dagelijks SEO management
Social media strategie voor meer traffic
Websitebeheer en advertenties
nobullshit.be favicon

Coaching of virtual assistance bij SEO management?

Bij coaching nemen we gedurende een aantal coachingsessies je search engine optimization onder de loep en krijg je praktische, concrete tips en adviezen om je vindbaarheid te optimaliseren én te managen. Op die manier kun je snel zelf aan de slag om je vindbaarheid op Google te verhogen en om dit te blijven managen.

Als virtual assistant speel ik een actievere rol bij je SEO-management. Heb je geen zin of tijd om wekelijks bezig te zijn met SEO, advertenties, copywriting en social media? Dan neem ik deze taken graag van je over, zodat je website snel de juiste klanten en traffic aantrekt. Eén van de vele voordelen van een virtual assistant is dat je samenwerkt met een gespecialiseerde professional, zonder dat je iemand vast in dienst hoeft te nemen. Dat bespaart je heel wat kosten én kopzorgen.

In tegenstelling tot andere SEO managers, garandeer ik je dat ik niet samenwerk met jouw concurrenten. Op die manier ben je 100% zeker van de juiste aandacht en ondersteuning.

Hoeveel kost een SEO manager, coach of VA?

Een SEO-manager, coach of virtual assistant kost tussen € 50,00 en € 75,00 per uur, afhankelijk van de dienst waarvoor je de coach of VA inschakelt. Investeren in coaching of virtual assistance is echter geen kost, het brengt je geld op. Een virtual assistant verdient zichzelf snel terug omdat de werkzaamheden snel en deskundig worden uitgevoerd door een gespecialiseerd professional. Verder bespaar je ook een hoop geld, want jij kunt je 100% focussen op het werk dat je echt graag doet.

Plan een gratis kennismaking!
Ik maak graag tijd voor je vrij.