No bullsh!t ondernemerscoaching

100% bullsh!tproof en op maat

Een ondernemerscoach die geen bullsh!t verkoopt, onmogelijk?

Ik werk niet met "super exclusieve" VIP-trajecten, dure stappenplannen die steeds dezelfde onzin herkauwen of andere  bullsh!t-verhalen die je bij veel ondernemerscoaches hoort. Ik ga voor 100% maatwerk, individueel. Soms confronterend, maar altijd met volledige focus op jouw doelen. 


Welke uitdagingen zie je? Wat wil je anders? Wat wil je nog beter doen? Daarmee werken we!


Ik vertrek steeds vanuit de mens, niet vanuit de boekhouding. Een ondernemer die vanuit de juiste mindset, focus en strategie werkt, zal namelijk automatisch succesvol zijn. 

Groeien als mens én als ondernemer dankzij coaching op maat

Wat kan een ondernemerscoach voor je betekenen?

Hoe werkt ondernemerscoaching?

100% maatwerk voor jou en je zaak
Online, bij jou in het bedrijf of bij ons op kantoor
De focus ligt op jou als ondernemer
7/7 beschikbaar voor ondersteuning
We werken 1-op-1, zonder bullsh!t
no bullshit ondernemerscoaching voor zelfstandigen en kmo's

Interesse in ondernemerscoaching? Neem contact met me op.

Starten als ondernemer

Denk je er aan om te starten als zelfstandig ondernemer en wil je ondersteuning bij het zetten van de eerste stappen? Twijfel je of het project dat je voor ogen hebt levensvatbaar is en wil je meer zekerheid? Of ben je al vertrokken en wil je een duwtje in de rug? In welke fase je ook zit als startend ondernemer, ik help je graag op weg, zodat je verzekerd bent van een succesvolle start.

Een sterk (persoonlijk) merk als ondernemer

Hoe kun je opvallen in de massa? Wat maakt jou uniek? Dankzij een sterk merk trek je niet alleen een mooie hoeveelheid klanten aan, maar ook nog eens de juiste klanten. Je hoeft geen groot bedrijf te zijn om een sterk merk te creëren. Branding is zoveel meer dan een huisstijl of logo. De creatie van een sterk merk begint namelijk vanuit jouw unieke stijl, droom en visie als ondernemer.

Groeien als ondernemer

Als ondernemer ben je continu bezig met het verleggen van grenzen en het bereiken van doelen en dromen. Maar elke zelfstandige komt ooit op een punt waarop de groei even lijkt te stagneren. Vaak kan een frisse blik van buitenaf dan uitkomst bieden, zodat je kunt groeien als mens én als ondernemer. Van financiële tot persoonlijke groei. Ik ben je graag van dienst met coaching op maat.

Productiviteit verhogen en efficiënt (thuis)werken

Heel wat ondernemers hebben een thuiskantoor. Thuiswerken heeft heel wat voordelen, maar brengt ook enkele uitdagingen met zich mee. Denk hierbij aan de balans tussen werk en privé, werkmotivatie, organisatie en planning,... Ik help je om efficiënt en zorgeloos thuis te werken.

Mind management voor ondernemers

Word je geconfronteerd met blokkades, stress, negatieve gedachten en andere hersenspinsels die jouw succes als ondernemer in de weg staan? Krijg je te maken met faalangst of succesangst en wil je terug leven en ondernemen vanuit je ware potentieel? Via maatwerk coaching en changework help ik jou op weg naar een leven en carrière vol zelfvertrouwen en een positieve mindset.

De resultaten van ondernemerscoaching op maat

  • Een duidelijke strategie die 100% past bij jouw dromen, missie en visie.
  • Een sterk merk dat alleen maar de klanten aantrekt die je écht wilt.
  • Blokkades overwinnen die je verhinderen om te ondernemen vanuit je ware potentieel.
  • Een heldere no bullsh!t strategie voor marketing, SEO en branding.
  • Meer tevreden klanten die actief jouw bedrijf aanbevelen.
  • Een haalbare en stressvrije balans tussen werk en privé.
  • ...

Hoeveel kost een ondernemerscoach?

Ik geloof niet in dure vip-trajecten. In plaats daarvan investeer ik liever in een hechte, persoonlijke samenwerking.
Op die manier leer ik jou en je bedrijf écht kennen en kunnen we samen werken aan jouw groei én die van je bedrijf. Daarom werk ik met overzichtelijke en realistische tarieven. 

Interesse in ondernemerscoaching? Neem contact op.

Geef me een seintje op 0456 345 059 of Roel@nobullshit.be