Groeien als onderneming

Bedrijfstrainingen op maat

ik verzorg doeltreffende trainingen op maat van jouw bedrijf en team. Van sales tot assertiviteit, van conflicthantering tot leiderschap,... Met welke uitdaging je team ook te maken krijgt, ik zorg voor een complete training die perfect is afgestemd op jullie wensen en noden. On-site of op één van de trainingslocaties.

1-op-1 coaching

Efficiënt leidinggeven, assertiever worden, stress verhelpen, jezelf activeren of net uit werkmodus krijgen na een productieve werkdag. Wat wil jij graag bereiken? Tijdens individuele coaching gaan we aan de slag om blokkades te overwinnen doelen te bereiken. Voor werknemers en teamleden.

Teambuilding

Wil je je team versterken? Dan zijn deze teambuildingactiviteiten op maat van jouw organisatie een goede keuze! Naast fun zetten we ook in op inhoudelijke meerwaarde. Zo brengen we je teamleden niet alleen dichter bij elkaar, we geven ze ook waardevolle inzichten en geven hen praktische handvaten voor teamwork.

Outplacement

Je doet het liever niet, maar soms moet je een werknemer ontslaan. In dat geval kan het zijn dat je dit teamlid een outplacement traject moet aanbieden. Ik zorg voor individuele, resultaatgerichte begeleiding op maat. 1-op-1 outplacement begeleiding zorgt namelijk voor een snelle doorstart voor bedrijf én teamlid.

Teamrolmanagement en teamcoaching

Een teamrol is de kenmerkende wijze waarop iemand zich gedraagt, bijdrage levert en met anderen omgaat op de werkvloer. In relatie met anderen komen unieke capaciteiten en talenten naar boven die zeer waardevol kunnen zijn voor de werksfeer, maar ook voor de effectiviteit van het team. 

Meer te weten komen? Plan een gratis kennismaking via Zoom