Burn-out coaching voor ondernemers

Heractiveer jezelf met meer balans in je leven

nobullshit.be favicon
Gediplomeerd burn-out coach
nobullshit.be favicon
Even helemaal tot rust komen
nobullshit.be favicon
Van jou en je situatie

Herken je deze signalen van burn-out?

Je voelt je volledig opgebrand
Je voelt je somber en neerslachtig
Je zelfbeeld staat op een laag pitje
Je kunt je moeilijk concentreren
Tegenover je gezin, vrienden,...
En emotioneel instabiel
En paniekgevoelens
Zelfs al ben je altijd moe
Hoofdpijn, spierpijn, buikpijn,...

Dan is burn-out coaching op maat precies wat je zoekt! 

roel beckers gediplomeerd burn-out coach in Bree, Limburg

Roel Beckers - Burn-out coach

Al 13 jaar ondersteun ik professionals, ondernemers en leidinggevenden om meer plezier, voldoening en energie uit het leven te halen. Sinds 2015 ligt mijn focus op het verhelpen en voorkomen van stressklachten, burn-out en bore-out, een keuze ik niet zomaar heb gemaakt.

Als ervaringsdeskundige die zelf door een beest van een burn-out is gegaan, weet ik waarmee je zit. Ik heb zelf ervaren hoe het is om stress op te stapelen en de vele alarmsignalen van mijn lichaam te negeren. Zelfs toen ik met een absolute paniekaanval in de wagen zat, lag mijn focus maar op 1 ding: Werken... De perfectionistische twintiger die ik toen was, wou altijd het onderste uit de kan halen en zelfs "perfect" was maar nét goed genoeg. Tot ik op een ochtend wakker werd en niets meer voelde. Ik voelde me niet goed, ik voelde me niet slecht, ik voelde me niet...

Mijn eigen herstel was er eentje van vallen en opstaan. Een herstel dat anderhalf jaar duurde vanwege een gebrek aan professionele ondersteuning. Gelukkig leerde ik om mijn eigen grenzen te herkennen én te respecteren. Ik leerde beter voor mezelf zorgen, zowel op fysiek vlak als mentaal.

Intussen ben ik als gediplomeerd burn-out coach en door de Vlaamse overheid erkend loopbaanbegeleider dagelijks bezig met het ondersteunen van professionals die met stress- en burn-out klachten kampen.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij kunt leven vanuit je ware potentieel, zodat je weer meer plezier, voldoening en energie uit je leven (en carrière) kunt halen.
Ik hou zelf niet van saaie praatjes en wazige tips. In plaats daarvan krijg je concrete, praktische handvaten aangereikt waarmee je écht iets kunt. Ik ondersteun je om weerbaar in het leven te staan, zowel emotioneel, mentaal, fysiek als sociaal. Op die manier ontdek je je eigen grenzen en leer je hoe je deze kunt aangeven, respecteren én bewaken. 

Hoe kan ik je helpen?

Wat kan burn-out coaching op maat voor jou betekenen?

  • Je burn-out overwinnen, op je eigen tempo,
  • Meer energie en een gezond slaapritme,
  • Je grenzen ontdekken, respecteren en bewaken,
  • Meer mentale rust, gezond omgaan met stress,
  • Herval voorkomen, dankzij een haalbaar werkritme
  • Meer weerbaarheid, sociaal, mentaal, emotioneel en fysiek,
  • Gelukkiger werken in je huidige job of een nieuwe uitdaging,
  • Een betere balans tussen werk en privé,
  • Gezond leven en bewegen,
  • ...

Burn-out coaching, dat doen we gewoon buiten!

Burn-out coaching in de natuur

Ik heb goed nieuws... en nóg meer goed nieuws!

Het goeie nieuws is dat je géén bomen hoeft te knuffelen. Burn-out coaching in de natuur is nooit zweverig of overdreven spiritueel. Ik werk steeds met doeltreffende werkvormen, zoals ACT, RET, IEMT, oplossingsgerichte coaching, cognitieve gedragstraining en weerbaarheidstraining,... Op die manier ben je verzekerd van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, maar vanuit een empathische en warme invalshoek. Ik laat dan ook de invulblaadjes en saaie babbels achterwege. Jij staat tenslotte steeds centraal.

Het andere goeie nieuws is dat coaching in de buitenlucht zeer positieve effecten heeft op het voorkomen van stress- en burn-out klachten. Op die manier krijg je letterlijk de ademruimte om even helemaal tot rust te komen, weg van je smartphone, mailbox, werk en "gedoe". Ook geeft coaching in de natuur je de mogelijkheid om tot nieuwe inzichten te komen in een open, vrije ruimte. 

Interesse in burn-out coaching? Neem contact met me op.

Geef me een seintje op 0456 345 059 of Roel@nobullshit.be